آموزش حذف اکانت تلگرام

آموزش حذف اکانت تلگرام و آموزش دیلیت اکانت تلگرام

 

مرحله اول: همانگونه که در ابتدای مطلب به آن اشاره نمودیم، برای حذف اکانت تلگرام باید ابتدا به سایت رسمی این برنامه مراجعه کنید. برای همین منظور روی لینک زیر کلیک کنید. پس از کلیک کمی صبر کنید تا تبلیغ نمایش داده شود و سپس روی رد تبلیغ کلیک کنید تا وارد سایت شوید

https://my.telegram.org/auth?to=deactivate

 

نکته: این نکته را بایستی خدمتتون عرض کنم که اگر از مرورگر پیشفرض اندروید استفاده می کنید، ممکنه که در هنگام حذف اکانت به مرحله اول دوباره برگرید. پس برای حل این مشکل بهتره که از مرورگر های فایرفاکس یا کروم استفاده کنید.

 

 

مرحله دوم: پس از اینکه با استفاده از لینکی که در مرحله اول این آموزش بهتون دادیم، به سایت حذف اکانت telegram مراجعه کردید. لازمه که شماره موبایلتون (همون شماره ای که میخوایید تلگرامشو حذف کنید)را به همراه +۹۸ که کد ایران هست را در قسمت Your Phone Number وارد کرده و سپس روی Next ضربه بزنید.

مثال: شمارتونو اینجوری وارد کنید:     ۹۸۹۱۰۱۰۱۰۹۰+

مرحله سوم: اکنون اگه مرحله بالا را درست انجام داده باشید، یک پیام که حاوی رمز حذف هستش براتون در تلگرام ارسال میشه که باید این رمز را عینا و با دقت حروف بزرگ و کوچیک انگلیسی در سایت تلگرام وارد کنید. (یعنی حروف کوچیک را با حروف کوچیک و حروف بزرگ را با حروف بزرگ تایپ کنید.)

به عکس زیر دقت کنید. اون عبارتی که با فلش و خط قرمز مشخص شده همون رمزمون هست که در تلگرام برامون ارسال شده:

 

رمز دلیت اکانت تلگرام

 

مرحله چهارم: حالا باید این رمز مرحله قبل را در سایت تلگرام و در قسمت Password عینا وارد کنیم.

مرحله پنجم: پس از وارد کردن رمز، بر روی گزینه Sign inضربه بزنید.

 

 

وارد کردن رمز اکانت

 

مرحله ششم: در این مرحله تلگرام از شما میخواد که دلیل ترک این برنامه رو بنویسید. البته می تونید بنویسید یا می تونید هم ننویسیدش.

مرحله هفتم: روی Done ضربه بزنید.

 

حذف اکانت تلگرام

 

مرحله آخر: در واپسین مرحله از حذف اکانت تلگرام، یک پنجره کوچیک واستون باز میشه که در صورت اطمینان داشتن از حذف اکانت تلگرام خود بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account ضربه بزنید.

 

مرحله آخر دلیلت اکانت تلگرام

پس از حذف اکانت تلگرام:

اما اگر اکانت تلگرامتون با موفقیت دیلیت شده باشه، پیغام سبز رنگ زیر رو مشاهده خواهید کرد.

 

پیام حذف اکانت

 

 

همچنین پس از اینکه اکانتتون حذف بشه، اگه یکی از دوستاتون صفحه چت شما رو در تلگرام باز کنه دیگه اثری از اسم و عکس پروفایلتون نخواهد بود و اسم شما رو Deleted Account و عکس پروفایلتون بدون عکس نشون میده. البته این عمل ممکنه همون اول رخ نده و یه ده دقیقه ای طول بکشه.

شما قبلا پسندیده اید

بدون دیدگاه

شما اولین دیدگاه را ثبت کنید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

لطفا نام خود را وارد کنید لطفا آدرس ایمیل معتبر وارد کنید. لطفا پیغام خود را وارد کنید.